KANTEEL BULLDOGS
 
Pip

Puppen info

Pip is een pup uit een vorig nestje en heeft al een nieuwe familie gevonden.

momenteel hebben wij onze wachtlijst vol en kunnen wij helaas geen aanvragen meer op wachtlijst erbij zetten .

zodra dit wel weer mogelijk is vermelden wij dit op onze site

 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

** MORE ENGLISH INFORMATION **

Sinds 2001 hebben wij bulldoggen en wij hebben af en toe voor de serieuze liefhebber puppen beschikbaar.

Wij houden van onze bulldoggen en zij zijn onze grote hobby waar we heel veel van onze tijd in steken.

Wij willen garant staan voor een gezonde mooie bulldog en wat ons betreft staat gezondheid boven aan.

Daarom worden voorwaarden gesteld aan onze bulldoggen voordat ze hun eerste nestje krijgen. Ze ondergaan gezondheid/populatie onderzoek in de dierenkliniek in Sleeuwijk , dit ligt ter inzage beschikbaar.

Wij zijn lid van verschillende bulldogclubben in binnen en buitenland onze bulldogen krijgen een NEBKC stamboom

Uiteraard groeien de puppen bij ons in de huiskamer op, met liefde en plezier. Samen met onze kinderen, katten en andere honden, zijn dus goed gesocialiseerd.

 Als u een pup definitief bij ons wilt reserveren vragen wij een aanbetaling van ong. 20%.

Als de puppen naar hun nieuwe baasje gaan, zijn ze in het bezit van een NEBKC stamboom en krijgen ze een overeenkomst mee met 1 jaar schriftelijke garantie.

Plus een puppy-pakket met daarin brokjes voor de eerste weken, wat speeltjes en een mapje met informatie over de pup en zijn opvoeding.

Natuurlijk kunt altijd een beroep op ons blijven doen. U bent van harte welkom om puppen te bezoeken vanaf dat ze 3 weken oud zijn . De eerste 3 weken geven wij moeder de tijd en rust om alle aandacht aan haar puppen te kunnen besteden 

Ivm ons gezin plannen wij afspraken altijd in de middag onder schooltijd / zateragmiddag of op een avond.

 *** Tot 1 januari 2016 hebben al onze engelse bulldog puppen een FCI stamboom gekregen,Door de veranderde regelgeving is het onmogelijk om altijd een juiste gezonde combi te maken van ouderdieren die voldoen aan de regels van FCI. BV momenteel zijn er maar 10 dekreuen beschikbaar die genetisch soms dicht aan elkaar verwant zijn. Dit maakt keuze uit bloedlijnen naar ons inzien onverantwoord klein. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede stamboom en kwamen uit bij de NEBKC. Voor een gezonde huishond heeft dit geen gevolgen en blijft alles het zelfde. Wilt u met een hond in toekomst naar de show of een nestje vraag ons dan naar info. Voor u veranderd er niets, wij hebben met liefde en plezier af en toe een nestje en wij blijven garant staan voor een gezonde, goed gesocialiseerde bull. U kunt ons altijd meer details vragen voor onze motivaties om dit op deze manier te doen. ***