KANTEEL BULLDOGS
 

Franse Bulldog puppen

Turbo

Momenteel hebben wij geen puppen beschikbaar en onze wachtlijst is vol zodat wij geen nieuwe aanvragen meer op onze wachtlijst zetten .

zodra dit wel kan vermelden wij dat op onze site 

bel 0629275826

of mail gerust fransjes@nellekekok.nl

 

Franse Bulldog puppen info

 

** MORE ENGLISH INFORMATION **

Sinds 2008 hebben wij ook fransebulldoggen en af en toe voor de serieuze liefhebber puppen beschikbaar.

Om duidelijk onderscheid te maken tussen onze engelse en franse bulldoggen hebben wij sinds 21-02-2011 een Kennelregistratie bij Raad van Beheer voor onze franse bulldoggen, nl BLOOMBULLS (reg nr. 267319)

Wij houden van onze bulldoggen en zij zijn onze grote hobby waar we heel veel van onze tijd in steken. Sporadisch krijgen onze puppen een NEBKC-stamboom mee, dit staat duidelijk vermeld in verkoopoverkeenkomst en we zijn graag bereid om onze motivatie mondeling toe te lichten.

Wij willen garant staan voor een gezonde mooie bulldog en wat ons betreft staat gezondheid boven aan.

Daarom worden voorwaarden gesteld aan onze bulldoggen voordat ze hun eerste nestje krijgen. Ze ondergaan gezondheid/populatie onderzoek in de dierenkliniek in Sleeuwijk.

Wij zijn lid van verschillende bulldogclubben in binnen en buitenland.

Uiteraard groeien de puppen bij ons in de huiskamer op, met liefde en plezier. Samen met onze kinderen, katten en andere honden, zijn dus goed gesocialiseerd.

 Als u een pup definitief bij ons wilt reserveren vragen wij een aanbetaling van ong. 20%.

Als de franse bulldog puppen naar hun nieuwe baasje gaan, zijn ze in het bezit van een stamboom en krijgen ze een overeenkomst mee met 1 jaar schriftelijke garantie.

Plus een puppy-pakket met daarin brokjes voor de eerste weken, wat speeltjes en een mapje met informatie over de pup en zijn opvoeding.

Natuurlijk kunt altijd een beroep op ons blijven doen.